Sponsors / deelnemers

Sponsor kansen

Op 23 mei 2009 organiseert de stichting Zijde Oost een folkfestival in openluchttheater Cabrio te Soest. Aangezien onze stichting geen winst maakt en toch een divers publiek tracht te bereiken, kunnen wij sponsors goed gebruiken om het programma sluitend te krijgen. Misschien wilt u een bepaald onderdeel sponsoren of zorgen in natura dat dit festival tot stand komt. Voor het bespreken van de mogelijkheden kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Het spreekt voor zich dat wij een tegenprestatie leveren.

Standaard ziet het er als volgt uit: voor een bedrag vanaf € 100 wordt uw bedrijf vermeld op onze website en de programmafolder als sponsor/partner en vanaf € 500 kunt u bovendien een bord plaatsen op het festivalterrein. Bij een bedrag van €1000 of meer komt daar een banner van 120 x 90 pixels bij op de hoofdpagina van de website en voor €1500 krijgt u 10 vrijkaartjes plus consumptiebon. Bij een bedrag vanaf €2500 komt er een goodiebag bij de vrijkaartjes. Mocht u een  tegenprestatie op maat wensen, dan is dat uiteraard bespreekbaar.

Een publiciteitsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

Standhouders

Tijdens het festival zal er een kleine markt gehouden worden, bedoeld om producten te verkopen die aansluiten bij het concept van het festival. Het theater biedt plaats aan ongeveer 1100 personen en er is ruimte voor ongeveer 10 marktkramen. U kunt er eentje huren bij ons voor €100 ex BTW
Download het inschrijfformulier formulier en de voorwaarden.

Vragen kunt u uiteraard stellen via: [0031] (0)35-8811125 of info@zijdeoost.nl. Zie de contact pagina voor ons post adres.

Website / SEO door Exadium